עוגת גבינה קרה חיטובית

משתפת אותכם במתכון מוצלח
עוגת גבינה קרה חיטובית.

שכבה לבנה:

שמים בבלנדר חצי קילו גבינה לבנה 1/2%, 2 מעדני סקי וניל 3%, תמצית וניל , 2 כוסות מים ומערבבים. מוסיפים ממתיק לפי הטעם.
בכוס נפרדת מערבבים במים מהברז 30 גרם ג’לטין, שמים במיקרו ל 40 שניות, מערבבים שלא יהיו גושים ומכניסים יחד לבלנדר ומערבבים. מוציאים, שופכים לתבנית ושמים אותה חצי יום במקרר.

שכבה חומה:

חצי חבילה שוקולד מריר 70% – בעקרון אפשר כל שוקולד שרוצים. חותכים קוביות ושמים בבלנדר. עליו שופכים מנה של אספרסו ארוך או כוס נס קפה ומערבבים למרקם של רוטב. מוסיפים לזה מעדן פרו בטעם קפה (החדש שיצא ) או משהו דומה. מערבבים שוב.
בחצי כוס מים מערבבים כמו קודם 10 גרם ג’לטין. שופכים גם לבלנדר ומערבבים. שמים ממתיק אם רוצים- אני אהבתי את השכבה הזו מרירה ופחות מתוקה.
עכשיו מוציאים את העוגה הלבנה מהמקרר ושופכים עליה את השכבה החומה.
הכל למקרר עד שמתקשה.

מצורף ערכים של העוגה כולה:

קרדיט ל: בת-חן כהן

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*