קציצת כרובית וחזה עוף

חזה עוף זה פשוט חזה עוף ( שניצל דק ) על הגריל בתיבול גריל עוף עם מעט צ׳ילי 

לקציצת כרובית 
חצי כרובית חתוכה מבושלת מספר דקות בסיר עם מים ומעט מלח
לאחר מכן לסנן ולצנן
לחתוך לקוביות ולהוסיף 2 ביצים ו- 20 גרם שיבולת שועל ( 4 כפות ) לערבב ולהוסיף פלפל שחור.
לצקת על תבנית עם נייר פרגמנט עיגולים בתוך רינג מתכת ולהכניס לתנור ל-25 דקות על 200 מעלות

בסיום לחלץ בעזרת סכין את הקציצה מהרינג 

להגיש בצלחת ובתיאבון 👍


קרדיט ל: אייל לוי

  • לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<
  • כמו כן אנחנו גם בטלגרם חפשו אותנו תחת @cfitness , קבוצה איכותית ובוגרת ובין החברים שם יש מאמנים ותזונאי שעוזרים, אשמח לראות אותכם גם שם.



Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*