קציצות טונה

מצרכים:

1 קופסת טונה במים.
1 בצל קטן קצוץ.
1 ביצה.
חצי כוס תירס משימורים.
חופן עלי פטרוזיליה טריים, קצוצים דק
מלח ופלפל שחור טחון טרי/ תערובת על האש, לפי הטעם.

אופן ההכנה:

1. מחממים ספריי שמן שפריץ אחד במחבת.
2. בצלחת גדולה שמים ביצה ומועכים את טונה, ומוסיפים בצל קצוץ ,תירס מערבבים היטב עם כל התבלינים.
3. בידיים לחות יוצרים כדורים פחוסים, ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
4. כארוחה קלילה וזמינה אפשר לשלב את הקציצות עם פרוסות לחם קל ומריחה דקה של מיונז דל קלוריות.

בתאבון!

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*