קציצות טונה ומעל ביצת עין רכה בתיבול צ׳ילי חריף

אופן ההכנה:

קופסה טונה במים מסוננת
2 חלבוני ביצה
20 גרם קוואקר

מערבבים היטב ויוצקים לתוך רינג מתכת לצורה עגולה על מחבת טפלון או ציפוי שיש חמה ללא שמן
בעזרת סכין מפרידים את קציצה ומשחררים את הרינג הופכים לצד השני ( 2 דקות בכל צד על אש בינונית )
לאחר מכן מכינים בתוך הרינג ביצת עין עם תיבול של צ׳ילי חריף
הופכים ל – 3 שניות לצריבה ומניחים על הקציצה

טעים ומלא חלבון !
קרדיט ל: אייל לוי

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*