קישוא ממולא בטונה

אחת המנות שאני אוהב להכין בתנור… תנסו ותעדכנו 🙂

ההכנה:

לחתוך קישוא בינוני מהאמצע, בכפית להוציא את הליבה שבפנים ולמלא אותה טונה במים סחוטה שהוספתי לה לימון, גמבה אדומה וקצת בצל ירוק קצוץ דק, להכניס הכל לתוך הקישואים שרוקנו ולהכניס לתנור שהקישואים מכוסים מלמעלה בנייר אפיה על 180 מעלות עד שהקישוא מתרכך טיפה ומתבשל

(לכסות אותם בנייר אפיה על מנת שהטונה לא תתייבש ותישרף מלמעלה בזמן הבישול)

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*