קוטג’ טוסט

כמה שכיף לגלות מאכלים טעימים חדשים בכל פעם 🙂

הבסיס הוא קוטג׳ 1% (ללא ביצים כלל!)

סה״כ 2 מצרכים:

גביע קוטג׳
שיבולת שועל (20גר׳ – בהתאם לתפריט)

לערבב ולשים במחבת נונ-סטיק על אש גבוהה עד שמתקשה לחלוטין מלמטה.
להפוך / לגלגל ולהנמיך את האש ליבוש של עוד כ-10דק׳.
ניתן לתבלן כמובן / להוסיף עלי תרד.

בתאבון

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

3 Comments

  1. נירא מושלם ניסיתי להכין זה לא מצליח לי מישום מה
    מישו יכול להסביר לי עשיתי בדיוק מה שרשום כאן תודה!

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*