פיתה מקמח עדשים

אחד המתכונים החמים …

פיתה מקמח עדשים ממולאת בקוטג’ ובצל ירוק.

המרכיבים:

2 כפות קמח עדשים
כפית חמאת בוטנים
1 ביצה שלמה
כפית קטנה אבקת אפיה

ההכנה:

לערבב הכל יחד להעביר למחבת שחומם מראש עם תרסיס שמן ועל אש נמוכה
לכסות את המחבת (עדיף עם מכסה זכוכית) על מנת לבדוק מה מצב הפיתה
להוציא מהמחבת ולתת לפיתה להתקרר.
אפשר למלא אותה כאהבת נפשכם…. (סלט טונה / קוטג’ וכדו’…)

45gggh

קרדיט ל: עומרי טאו.

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

3 Comments

  1. ניסתי, יצא ממש טעים, חשוב לי לציין שזה אחד המתכונים הטובים שנתקלתי בהם לאחרונה !
    מומלץ לנסות

  2. תודה על המתכון.
    הבצק יצא מאוד מאוד דביק זה אמור להיות ככה? לא הצלחתי לרדד אשמח לטיפים תודה 😊

    • לא צריך לרדד, גם לא רשום באופן ההכנה שצריך לרדד, פשוט לשפוך את כל הבלילה למחבת על אש נמוכה

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*