פאלאפל בטטה סגולה עם ארטישוק ירושלמי

המתכון פאלאפל בטטה סגולה עם ארטישוק ירושלמי אפויות בתנור על מצע של דלורית מקורמלת עם בצל בתנור.

מנה עשירה בוויטמינים וסיבים תזונתיים המסייעים לירידה במשקל סה״כ 45 קלוריות ל100 גרם.

אופן ההכנה:

מכינים קודם את הדלורית מחממים תנור ל-200 מעלות מניחים על נייר אפיה דלורית שלמה
לאחר עשר דק מורידים את החום ל180 מעלות מחכים כדיי שהיא תגיע לרכות שיהיה אפשר לחצות אותה לשניים
בינתיים מטגנים בצל פרוס לרצועות דקות
מניחים על הדלורית החצויה לשתיים ומוסיפים מייפל ומעט דבש תבלינים מלח גס פלפל גרוס שום ומרווה
ממשיכים לאפות עד שהיא מתרככת לגמריי לא לשכוח לנקות את הגרעינים.

מכינים בינתיים את תערובת הקציצות:

2 ביצים
בטטה סגולה
4 כפות קמח כוסמת
ארטישוק ירושלמי
מגרדים בפומיה את הבטטה ו-ארטישוק ירושלמי
ויוצרים עיגולים
מניחים על ניר האפייה ומכניסים לתנור שחומם 180 מעלות ל25 דק עד שיוצא שחום קריספי
ניתן להגיש עם יוגורט כבשים או טחינה.

בתאבון, תהנו.

קרדיט ל: Kristin Lapajian


לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק 
 >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*