עוגת חלבון שוקולד אגוזים

מרכיבים:

4 חלבונים (של ביצים)
3 סקופ חלבון שוקו
חצי כף סודה לאפיה
רבע כף מלח
1 כוס מים
חצי קופסא מחית אוכמניות ללא תוספת סוכר וללא חומרים
1 כוס חד פעמי שיבולת שועל טחון למי שיש משקל מזון 60 ג’ לפני טחינה במעבד מזון
10 אגוזי מלך קצוצים
10 שקדים קצוצים
3 כפות גדושות של קקאו לאפייה (בשביל הצבע השחום לא חובה)
חצי מדיד סוכרזית נוזלי, לא חובה גם ככה זה יוצא מתוק בגלל האוכמניות

אופן הכנה:

1) בעת ההכנה לחמם מראש תנור ל 180 מעלות.
2) לשפוך לקערה של מיקסר ולערבב.
3) לקחת קערת זכוכית פיירקס/תבנית אינגליש קייק ולשפוך לתוכה את התערובת ולהכניס 35 דקות לתנור.
לבדוק עם קיסם שיצא נקי ולא עם חתיכות מהעוגה כך נדע שזה מוכן.

ערכים קלוריים:

לתבנית אינגליש קייק כמו בתמונה 1200 קלוריות.
לפרוסה ממוצעת תלוי בגודל החיתוך שלכם:
קלוריות – בין 120 ל 150.
פחמימה – 13 גרם.
חלבון – 8 גרם.
שומן בלתי רווי – 3 גרם.
בתיאבון

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*