עוגת חלבון קפה וקינמון

שלב 1.

לטחון 160 גרם שיבולת שועל ממש טוב, עד לקבלת מקרם דומה לקמח (2 כוסות)

שלב 2.

בקערה אחת לערבב את כל המצרכים הבאים יחד במיקסר / במטרפ

2 ביצים XL
2 כפיות תמצית וניל
1 כף דבש (21 גרם)
קופסת יוגורט ביו 0% שומן (200ml)
כף חמאת בוטנים (16 גרם)
תפוח ירוק בינוני מגורד עם הקליפה

שלב 3.

חומרים יבשים לערבב יחד בקרעה נפרדת.

את השיבולת שועל שטחננו בשלב הראשון
1/2 1 כפיות קינמון
ממתיק נוזלי (לפי הטעם)
רבע כפית מלח
1 אבקת אפיה
4 סקופים חלבון (השתמשתי בפיור)
3 כפיות נס קפה

ההכנה:

לחמם מראש תנור ל 175 מעלות.
לאחד את 2 הקערות יחד ובעזרת כף לערבב את הכל לבלילה אחידה ויציבה.
לשמן תבנית בכותר 24 מ”מ.
לפני הכנסת העוגה לתבנית מומלץ ומאוד מוסיף לטעם לפזר מעל טיפה קינמון
20-25 דק בתנור והעוגה מוכנה, לצנן ולחתוך..
מעולה לצד קפה בבוקר.

הערה: אם משתמשים באבקות חלבון שונה מפיור והבלילה יוצאת לא דלילה ניתן להוסיף טיפה מים.

ערכים תזונתיים לכל העוגה:

קלוריות: 1567
שומן: 31 גר
פחמימה: 165 גר
חלבון: 157 גר
תהנו !
87hyt6 ffghy643

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

1 Comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*