עוגת חלבון מוצלחת דלה בפחמימה

המרכיבים:

1/2 2 גביעי קוטג 1%
3 סקופים חלבון (השתמשתי בקרם עוגיות של פיור)
3 ביצים שלמות
רבע כוס חמאת בוטנים
2 כפות קקאו דל שומן
סוכרזית או סטיביה נוזלית (לפי הטעם שלכם)
טיפה לפזר שוקולד ציפס מעל אחרי שהבלילה כבר בתבנית חלקם ישקעו למטה וחלקם לא (אופציונלי)

ההכנה:

בתנור על 175 מעלות ל 45 עם נייר אפיה מעל ולבדוק אחרי 45 דק עם קיסם אם הבלילה בפנים עדיין רטובה אז להשאיר בתנור עד שמתחילה להתקשה טיפה . לצנן טיפה על השיש ולהכניס למקרר לשעתיים.
בתאבון.
17435938_182907575556011_2528280837921426842_o

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*