עוגת חלבון בגרסה השוקולדית

לפס אינגליש קייק:

2 סקופים חלבון
תמצית רום
2 חלבוני ביצה
גביע יוגורט 0% 200 מ”ל
3 סוכרלוז/סטיביה
אבקת אפיה
לתנור ל- 35 עד 40 דקות על 150 מעלות..

לציפוי:

28 גרם טחינה גולמית
תמצית רום
2 סוכלרוז/סטיביה
מעט קקאו דל ולפתוח עם מים חמים

או:

4 קוביות שוקולד מריר 85% מוצקי קקאו מעט חלב וטיפה תמצית וניל להמיס במיקרו ולמרוח

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*