עוגיות שיבולת שועל ממולאות בחלבון בטעם שוקולד

לעוגיות:

100 גרם שיבולת שועל
כפית קינמון
2 חלבונים
כף טחינה גולמית

מערבבים הכל לעיסה, יוצרים בתוך כלי עיגולים קטנים עם שקע ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 20 דק.

חלבון:

2 סקופים חלבון בטעם שוקולד
כפית תמצית רום
כפית חמאת בוטנים טבעית
מעט מים קרים

12938271_1333440390018898_5325359037390845170_n

לערבב לעיסה ולהכניס למקרר 20 דק.
להוציא מהמקרר ולצקת עם כפית לתוך בעוגיות שיבולת שועל
להכניס למקפיא ל 10 דק. בתוך מגש
להוציא ולאכול
בתאבון

מתאים ליד הקפה כקינוח.

קרדיט ל: אייל לוי

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*