עוגיות חלבון

לתחתיות: (שיבולת שועל)

100 גרם שיבולת שועל מלאה
2 חלבונים
כף סוכרלוז נוזלי
כפית חמאת בוטנים טבעית
מעט קינמון
כפית אבקת אפיה

ההכנה:

מקציפים את החלבונים
מוסיפים את שער המצרכים ומערבבים לעיסה
יוצרים עיגולים שטוחים ומניחים בתבנית אפיה עם נייר פרגמנט
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל13 דקות
לאחר אפיה מוציאים ומצננים

בקערה נוספת מכינים עיסה של אבקת חלבון
35 גרם שיבולת שועל טחונה דק דק
סקופ אבקת חלבון
כפית תמצית רום
כפית חמאת בוטנים טבעית
מעט מים קרים

מערבבים לעיסה דביקה ומכניסים ל-10 דקות למקרר

לוקחים את התחתיות שיבולת שועל
ועם כפית יוצקים מעל עיסה של אבקת חלבון ומקשטים עם שבבים של שקד
מכניסים למקפיא ל15 דקות וזה מוכן

אפשר להקפיא ולהוציא מתי שבא לכם רק לתת לזה 10 דקות להפשיר

קרדיט ל: אייל לוי

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

2 Comments

  1. זה נראה ממש מעולה וגם אחלה ערכים. המון זמן אני כבר מנסה להכין עוגיות חלבון, אבל הם תמיד יוצאות לי אווריות מדי ולא פריכות (יותר “קציצה” מאשר “עוגיה”). כיצד עושים את העוגיות “פריכות” יותר?

    כמו כן, האם אני יכול ליצור עוגיות דומות כאשר אני מערבב את החלבון בעיסת שיבול השועל כדי ליצור “עוגיות חלבון בטעם חמאת בוטנים”? אינני מעוניין בקרם מלמעלה (אבל אולי כשאגיע לשלב מסה כן (;

    אשמח לעזרה ומבטיח לשתף

    • תנסה להכין עם אבקת חלבון אחרת, יש סוגי אבקות חלבון שהמרקם ואופן ההכנה שלו עם מצרכים אחרים בתנור יוצא שונה.

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*