מאפינס שוקולד חלבון

המצרכים:

1 סקופ חלבון
חלבון ביצה אחת
1 אבקת אפיה
1 כף קקאו שטוחה
חצי כוס חלב / סויה
שוקולד צ’יפס (אופציונלי)

ההכנה:

מערבבים את הכל יחד, מוסיפים את השוקולד צ’יפס למעלה במידה ותחליטו להוסיף
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ומחכים כ- 10 דק

(יש לבדוק כל כמה דקות כי כל תנור וההספק שלו).
בתאבון 🙂
הערה: ניתן מהבלילה להכין צורות שונות ולא רק מאפינס !
דוגמא:
WhatsApp Image 2017-04-22 at 13.08.06

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

1 Comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*