מאפה בננה חלבונים

מתכון:

3 בננות מעוכות
3 ביצים m
1/2 כפית אבקת אפיה
2 סקופים של חלבון בטעם וניל

אופן ההכנה:

לערבב הכל טוב טוב שלא יהיו גושים.
להכניס לתבנית של מאפינס ולתנור על חום 170 מעלות למשך 20 דקות.
לצנן ולהגיש איך שאוהבים..
בתמונה זה עם סירופ אגבה ואננס.
כמובן שאפשר גם בלי עדיין ממש טעים.

יוצא 12 יחידות

ערכים תזונתיים ליחידה:
78 ק”ל
8 גר’ חלבון
6 גר’ פחמימה

קרדיט ל: Kristin Lapajian


לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק 
 >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*