חזה עוף ברוטב חמאת בוטנים

מצרכים:

1 קילו חזה עוף
4 כפות חמאת בוטנים
1 בצל שלם
1 בצל ירוק (לא חובה)
קינמון
אופציונלי כתוספת: חבילה קטנה של נודלס (50 גרם – אפשר גם יותר אבל קחו בחשבון שכמות הפחמימות תעלה) או אורז

הוראות הכנה:

מרתיחים את חמאת הבוטנים בסיר (מדללים עם מעט מים הרוטב).
קוצצים דק את הבצל ומוסיפים אל הסיר.
נותנים להכל להתבשל במשך 10 דקות על אש נמוכה (הכי נמוכה) עד שהבצל יתרכך לגמרי ויקבל לתוכו את חמאת הבוטנים.
פורסים לרצועות את חזה העוף ומוסיפים אל הסיר.
מערבבים מעט ומכסים למשך 20 דקות על אש נמוכה.
אם החלטתם להוסיף את הנודלס אז אחרי 20 דקות מוסיפים אותם וממשיכים לבשל על אש קטנה לעוד 15 דקות.
אחרי שעברו 15 הדקות האחרונות של הבישול, נותנים לתבשיל לנוח למשך 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מוציאים את החזה עוף ברוטב חמאת הבוטנים אל צלחת ההגשה ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומעט קינמון.
(אפשר להוסיף גם בוטנים גרוסים מעל להעצמת הטעם)

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*