דונאטס חלבון

המרכיבים:

4 סקופ קוואקר
2 סקופ חלבון (שלי וניל עוגיות)
3 חלבונים (L)
1 יוגורט 0%
וכפית אבקת אפייה.

ההכנה:

לטחון את הקוואקר
להקציף את חלבוני הביצה יחד במיקסר
להוסיף את ה-2 סקופים חלבון ואת היוגורט ולערבב שוב
להוסיף לבלילה את הקוואקר ואת אבקת האפיה
ניתן להכניס למולטיקייק או להשתמש בתבנית של המולטיקייק בתנור או כל תבנית אחרת בצורת דונאטס (לא חייב צורה של דונאטס) על 180 מעלות עד להזהבה

ציפוי:

2 כפות סילאן טבעי
2 כפות קקאו דל שומן
מעט מים כדי לדלל קצת
*זילופים של חמאת בוטנים טבעית*

 

קרדיט ל: Lauren Van Grevenbroek

לעדכונים שוטפים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה הסגורה שלנו בפייסבוק  >>לחצו כאן להצטרפות<<


Share

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*